Siniset on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Petri Roinisen

Pohjois-Pohjanmaa > Blogit > Uutiset > Siniset on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Petri Roinisen

Siniset on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Petri Roinisen lauantaina 18.9. puoluekokouksessaan Keravalla. Roininen työskentelee pörssiyhtiön toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja luottamustehtävissä hän toimii esimerkiksi Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtajana.

“Yrittäjyys kannattelee Suomea, mutta Suomen hallitus ei kannattele yrittäjyyttä. Tällä hetkellä eduskunnasta puuttuu yrittäjyyspuolue, vaikka Suomi tarvitsisi yrittäjyyttä enemmän kuin koskaan. Siniset tähtää takaisin eduskuntapuolueeksi vuoden 2023 vaaleissa”, Sinisten puheenjohtaja Petri Roininen sanoo.

Sinisten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle 26-vuotias tuotantotalouden kandidaatti Tiina Ahva. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin paloesimies Ari Jalonen ja kolmanneksi varapuheenjohtajaksi Tommi Aalto. Puoluesihteeriksi valittiin nuorisopastori Toni Eronen.

“Nostamme yrittäjyyden ja turvallisuuden siihen arvoon, joka niille Suomessa kuuluu. On korkea aika haastaa vanhat puolueet uudella puoluejohdolla. Me rakennamme Suomeen yrittäjyyspuolueen, joka kunnioittaa perinteitä ja uudistaa rakenteita”, sanoo Sinisten ensimmäinen varapuheenjohtaja Tiina Ahva.

Lisäksi Siniset valitsivat puoluevaltuuston ja hyväksyivät uudet säännöt puolueelle. Uusien sääntöjen mukaan jokaisella puolueen henkilöjäsenellä on äänioikeus puoluekokouksessa.